ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ - ΚΤΕΟ Σέρρες
407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-407,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ – το Δικό σας ΚΤΕΟ.

Η εταιρεία ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε. (ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ) ιδρύθηκε το 2017 και είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πιο σύγχρονου ΚΤΕΟ στον νομό Σερρών.

Η λειτουργία του ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2018 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 2ο χιλιόμετρο Σερρών-Νιγρίτας.

Βασική αρχή και δέσμευση του ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, αλλά και φιλοσοφία κάθε στελέχους της, είναι να παρέχει στους πελάτες υπηρεσίες που να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τους, να συμμορφώνονται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και να επιτυγχάνουν τους στόχους ποιότητας που θέτει η εταιρεία.

Το ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ διαθέτει τέσσερις αυτόματες γραμμές ελέγχου, Δύο για ΙΧ και για φορτηγά έως 3,5 ΤΝ, Μία για δίκυκλα και Μία γραμμή που μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο Βαρέα οχήματα >3,5 ΤΝ όσο και ΙΧ (μεικτή γραμμή). Ο τεχνικός έλεγχος διενεργείται από έμπειρο προσωπικό και με μηχανήματα με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Στις υπηρεσίες της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται εκτός της έκδοσης του δελτίου ΚΤΕΟ, η έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, ο Εκούσιος Έλεγχος, ο Έλεγχος Συστήματος Φυσικού Αερίου, ο Έλεγχος Συστήματος Υγραεριοκίνησης και ο Έλεγχος Συστήματος Αντιεμπλοκής Κίνησης.

Στο ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ θα βρείτε τον πιο φιλικό και άνετο χώρο αναμονής, ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση χωρίς καθυστερήσεις.

Το ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ εγγυάται στους οδηγούς που το εμπιστεύονται να τους ειδοποιήσει έγκαιρα σχετικά με τις καταληκτικές προθεσμίες του δελτίου ΚΤΕΟ έτσι ώστε να αποφεύγουν τα πρόστιμα.

Αν θέλετε βοήθεια για να βρείτε πότε περνάτε ΚΤΕΟ ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, καλέστε μας στο 23210 85900 ή στο 23210 85901 (Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-17:00).

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το ΙΚΤΕΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ είναι εξουσιοδοτημένο από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένο κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Το πεδίο πιστοποίησης περιλαμβάνει :

  • Mηχανοκίνητα οχήματα με τέσσερις τουλάχιστο τροχούς, που χρησιμοποιoύνται για επιβατικές μεταφορές και των οποίων οι θέσεις καθημένων, εκτός της θέση του οδηγού, δεν υπερβαίνουν τις οκτώ.
  • Μηχανοκίνητα οχήματα που χρησιμοποιούνται στις επιβατικές μεταφορές και έχουν περισσότερες από 8 θέσεις καθημένων, εκτός της θέσεως του οδηγού.
  • Μηχανοκίνητα οχήματα με τέσσερις τουλάχιστο τροχούς, που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά εμπορευμάτων.
  • Εκπαιδευτικά Οχήματα.
  • Επιβατικά Δημοσίας Χρήσεως (Ταξί-Aγοραία).
  • Ασθενοφόρα.
  • Ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα, των οποίων η ανώτατη επιτρεπόμενη μάζα υπερβαίνει τα 3.500 Kg.
  • Δίκυκλα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες.

ISO 9001:2015

Το ISO 9001:2015 αποτελεί ένα διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο για την Διαχείριση της Ποιότητας των Επιχειρήσεων. Με την εφαρμογή του συγκεκριμένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας διασφαλίζεται η σταθερότητα και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της.

Για την διατήρηση της ικανότητας διενέργειας τεχνικών ελέγχων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 διενεργούνται αυστηρότατοι έλεγχοι, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας.